نقش موثر نتایج طرح ملی«بار بیماری‌های چشمی»بر سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 206
بازدید دیروز : 537
بازدید هفته : 1819
بازدید ماه : 4849
بازدید کل : 170185
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

 

 

نقش موثر نتایج طرح ملی «بار بیماری‌های چشمی» بر سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت

 

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با مشخص شدن نتایج طرح ملی «بار بیماری‌های چشمی» که توسط مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می‌شود، هر گونه برنامه‌ریزی استراتژیک در کشورمان بر مبنای این طرح است.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،دکتر علیرضا لاشیئی اظهار داشت:در سال 82 مرکز تحقیقات چشم دانشگاه فعال شده و طی این مدت مقالات ISI زیادی در مجلات به چاپ رسیده، به طوری که هر سال بیش از 120 مقاله خروجی این مرکز است.

 

وی افزود: در این مرکز روی سه محور تحقیقات بالینی، علوم پایه و تحقیقات اپیدمیولوژیک فعالیت داریم، هم اکنون اطلاعاتی از بار بیماری‌های چشمی در کشورمان وجود ندارد، به همین دلیل بررسی بار بیماری‌های چشمی در یک طرح ملی به مرکز تحقیقات ما سپرده شد که نزدیک به یک سال است این طرح در حال پیشروی است که امیدواریم تا پایان سال به نتایج خوبی برسیم.

 

لاشیئی با بیان این‌که با مشخص شدن نتایج این طرح هر گونه برنامه‌ریزی استراتژیک برای بیماری‌های چشمی در کشورمان بر مبنای آن است، تصریح کرد: نتایج این طرح نقش عمده‌ای در سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت در عرصه چشم پزشکی دارد، از آن جمله می‌توان به توزیع چشم پزشکان، اولویتهای درمانی و نحوه توزیع اپتومتریستها اشاره کرد.

 

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که انجام تحقیقات علوم پایه شاخه دیگری از فعالیتهای این مرکز است، تصریح کرد: در این مرکز بخشی تحت عنوان آزمایشگاه ژنتیک و سلول‌های بنیادی وجود دارد که طرح‌های متعددی از جمله استفاده از سلول‌های بنیادی در بیماری‌های چشمی در آن انجام می‌شود. این مطالعات در مرحله آزمایش بر روی حیوانات بوده و کم و بیش نیز موفقیت آمیز بوده است و پیش بینی می‌شود تا سه سال آینده با کسب مجوزهای لازم روی انسان انجام گیرد. البته باید یادآور شد در عمل سختی‌های زیادی وجود دارد تا بتوان یک روش استاندارد و بی خطر را برای انسان استفاده کرد.

 

وی ادامه داد: در علوم بالینی مشکلی به جز بودجه نداریم، اعضای هیات علمی‌ بیمارستان فارابی که هیات علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند، همه به نحوی به عنوان عضو هیات علمی همکار مرکز تحقیقات به شمار می‌روند و از سطح بالایی از تولیدات علمی در شاخه تحقیقات بالینی برخوردار هستند.

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است